MAINOS

Gorilla Sports -verkkokauppa

MAINOS


Suomalaiset ovat hurahtaneet kuntoiluun koronan aikana ehkä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Nykyisin kuntolaitteita ostetaan yhä useammin netistä. Siellä hinnat ovat edullisempia, valikoima on kattavampi ja valikoimaan voi vielä tutustua kaikessa rauhassa. Nämä kaikki ovat seikkoja, jotka miellyttävät kuluttajia. Suomalaiset toimijat ovatkin alkaneet perustamaan urheiluun keskittyviä verkkokauppoja, sillä niillä on tällä hetkellä runsaasti kysyntää. Gorilla Sports on yksi tällaisista verkkokaupoista. Se tunnetaan erityisesti halvoista hinnoistaan ja hyvistä kampanjoistaan. Ostamalla Gorilla Sports -verkkokaupasta kuluttaja voi säästää mukavia summia ja saada silti taattua laatua.

Gorilla Sports on alunperin Saksassa vuonna 2005 perustettu kuntoilemiseen ja kuntoilulaitteisiin keskittyvä yritys, joka toimii tällä hetkellä myös Suomessa. Suomessa verkkokaupan takaa löytyy sellainen yritys kuin PREECO Training Oy. Yrityksellä on työntekijöinään huippunimiä, jotka tuntevat niin kuntoilun kuin yrittämisen salat.

Gorilla Sports -verkkokaupasta tilaaminen

Gorilla Sports -verkkokaupasta tilaaminen on aivan yhtä helppoa kuin mistä tahansa muustakin verkkokaupasta tilaaminen. Tuotteita voi hakea hakutoiminnon avulla ja tuotteet on myös alustavasti järjestetty omiin kategorioihinsa. Jos asiakas siis etsii vaikkapa juoksumattoa, voi kaikki verkkokaupassa myytävänä olevat juoksumatot löytää tuossa tuokiossa. Tuotteista saa kattavasti lisätietoa tuotekuvauksen perusteella. Näin voi tehdä vertailua eri tuotteiden välillä ja pohtia, mikä tuote sopisi itselle kaikkein parhaiten. Jos tuotteista tai tilaamisesta on kysyttävää, voi asiakas ottaa yhteyttä asiakaspalveluun live chatin kautta. Asiakaspalvelijat ovat valmiita palvelemaan jokaisena arkipäivänä.

Gorilla Sports -verkkokaupasta tilaaminen on paitsi halpaa, myös turvallista. Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Jos tuote ei siis vastaakaan odotuksia tai tilalle haluaa vaikkapa toisen tuotteen, voi tuotteen palauttaa kahden viikon sisällä. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, kun hän haluaa palauttaa tuotteen. Asiakaspalvelusta opastetaan oikeaoppisessa palauttamisessa. Asiakkaan on myös hyvä tietää, että tuotteilla on kahden vuoden takuu. Tämä on loistava asia, sillä läheskään kaikki verkkokaupat eivät myönnä niin pitkää takuuta. Jos tuotteessa ilmenee vika tai tuote rikkoutuu kokonaan kahden vuoden sisällä ostopäivästä, auttaa asiakaspalvelu palauttamaan tuotteen ja lähettää uuden tilalle. Kannattaa huomioida, että takuu kattaa siis kaikki verkkokaupan tuotteet.

Mitä tuotteita voi ostaa?

Gorilla Sports -verkkokaupassa on runsas valikoima erilaisia kuntoiluvälineitä. Kuntosalilaitteet ja -tarvikkeet voi ostaa kuntosalien lisäksi myös kotiin. Kannattaa kuitenkin huomioida, että jotkut laitteista ovat kohtalaisen suurikokoisia, jolloin niille tulee varata runsaasti tilaa. Gorilla Sports -verkkokaupasta voi ostaa myös käsipainoja, nyrkkeilysäkkejä, nyrkkeilyhanskoja, erilaisia painotankoja, fitness trampoliineja, hyppynaruja, steppilautoja, kuntopalloja ja paljon muuta. Verkkokaupan tuotteiden avulla voi siis rakentaa vaikkapa pienimuotoisen kuntosalin omaan kotiin, jos tilaa vain riittää. Verkkokaupan tuotteet sopivat yhtä hyvin niin ammattilaisille kuin satunnaisille kuntoilijoille. Laadukkaat tuotteet ostamalla välineitä ei tarvitse olla uusimassa jatkuvasti.