MAINOS

Mihin tarkoitukseen kulutusluotto yleensä otetaan?

MAINOS -

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, jonka kautta kilpailutat lainat ilmaiseksi. Yhdellä ilmaisella lainahakemuksella tavoitat useita eri pankkeja ja rahoitusyhtiöitä. Kilpailuttamalla lainat säästät aikaa ja rahaa. Ennen kuin lainaat, vertaile!  

Asunnon ostamista varten haetaan asuntolainaa, remonttia varten remonttilainaa. Kulutusluotoissa rahanmenon kohde ei ole niin kiveen hakattu. Rahan voi käyttää esimerkiksi vakuuden maksamiseen, pienempiin kiireellisiin menoihin tai kodin sisustamiseen.  

Yleisimmät menot, joihin asiakkaamme ovat hakeneet kulutusluottoja viimeisen vuoden aikana ovat:

● Kodin sisustus
Remonttien tekeminen
Auton ostaminen
● Lomamatka  

Kuinka paljon voin saada kulutusluottoa?

Nordic Bankilla voit vertailla veloituksetta kulutusluottoja aina 70 000 euroon saakka. Kulutusluotoissa on 1-15 vuoden takaisinmaksuaika. Nordic Bankin avulla saat tarkan käsityksen markkinoilla tarjottavista kulutusluotoista.  

Kuka voi hakea kulutusluottoa?

Kulutusluottoa voi hakea kauttamme kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa. Lainatarjousten hakeminen ja vertailu ei velvoita tai sido vastaanottamaan lainaa.  

Kuinka nopeasti saan kulutusluoton tililleni?

Parhaimmissa tapauksissa voit saada kulutusluoton tilillesi jo muutaman tunnin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä. Suosittelemme täyttämään lainahakemuksen huolellisesti sekä vertailemaan lainat maltilla. Suurin osa lainatarjouksista saapuu jo alle tunnin kuluttua.