keskiviikko 22.3.2023 | 21:50
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Podcastit
16.05.2022 0s

Jakso #10: Keparin kulmalla syöksyy pesikseen

Keparin kulmalla otetaan tällä kertaa aiheeksi pesäpallo. Juha Savela ja Vili Ruuska käyvät läpi alkanutta pesiskautta. Puhetta pidetään miesten superpesiksestä ja arvioidaan Kannuksen Uran ja Haapajärven Pesä-Kiilojen mahdollisuuksia miesten ykköspesiksessä.

Jaksot, tuotantokausi 3

Jakso #17: Iivo Niskasen hapenottokyky, Niilo Moilasen jalat ja Joni Mäen kiri - Kalle Lassila ennakoi hiihtokautta

Hiihtoasiantuntija, ex-hiihtäjä Kalle Lassila pisti Keparin kulmalla -podcastissa halki, poikki ja pinoon tulevan hiihtokauden asetelmat. Ketkä vievät kokonaiscupit? Kuinka korkealle suomalaiset yltävät maailmancupissa? Mitä voidaan odottaa keskipohjalaishiihtäjiltä? Tämä ja paljon muuta hiihtopodcastissa!

22.11.2022

Jakso #16: Antti Leppälä ja Tiikerit - erottamaton pari

Keparin kulmalla -podcastin vieraana on Antti Leppälä, joka on edustanut Tiikereitä koko uransa ajan. Jaksossa käydään läpi Leppälän tiikerivuosia ja kuullaan, mikä on hänen tähtikentällisensä.

10.11.2022

Jakso #15: Jaro jahtaa nousua, KPV:ltä kiitettävä kausi - Keskipohjalainen futiskesä 2022

Miesten Ykkösen kausi on päättymäisillään, joten on aika arvioida sarjassa pelaavien KPV:n ja Jaron edesottamuksia. Ketkä olivat joukkueiden onnistujia? Miltä tulevaisuus pelaajien ja talouden osalta näyttää?

14.10.2022

Jakso #14: Hermes on nuori ja nälkäinen, sanoo valmentaja Tuukka Poikonen

Keparin kulmalla aiheena on tällä kertaa jääkiekon Mestis ja tarkemmin Kokkolan Hermes. Mitkä ovat Hermeksen tavoitteet alkavalla kaudella ja millainen kiekkomies on Hermeksen valmentaja Tuukka Poikonen.

20.09.2022

Jakso #13: Pesisfinaalit alkavat - Löytyykö Vetoa vahvempaa?

Miesten Superpesiksen finaalit alkavat lauantaina. Finaaleissa kohtaavat Vimpelin Veto ja Manse PP. Finaaleissa on tuhti keskipohjalaismauste, joten siitäkin syystä Keparin kulmalla ottaa finaaliparin tarkasteluun. Onko edes Mansen konkareista hyydyttämään Vedon räiskyvää sisäpeliä? Podcastin jälkipuoliskolla paketoidaan keskipohjalaisjoukkueiden kausi.

09.09.2022

Jakso #12: Täyttä ravia Kunkkareihin ja MM-Eugeneen

Voimalla kolmen miehen palaa Keparin kulmalla radioaalloille. Juha Savelan ja Vili Ruuskan vieraaksi saapuu Simo Kattilakoski ennakoimaan Kuninkuusraveja. Ketkä ovat ennakkosuosikkeja, mikä on keskipohjalaispanos ravikauden päätapahtumassa? Jaksossa niputetaan myös yleisurheilun MM-kisat sekä ennakoidaan edessä siintäviä EM-kisoja. Muun muassa aituri Sydney McLaughlin, seiväshyppääjä Armand Duplantis ja keihäänheittäjä Lassi Etelätalo saavat kehuja raadilta.

26.07.2022

Jakso #11: Kesän palloilukausi on puolivälin krouvissa

Tällä kertaa Keparin kulmalla -podcastissa käydään läpi jalkapallon miesten Ykkösessä pelaavien KPV:n ja Jaron alkukautta sekä perataan alueen Ykköspesis-joukkueiden eli Kannuksen Uran, Haapajärven Pesä-Kiilojen ja Ylivieskan Kuulan edesottamukset. Jakson lopussa luodaan katseita reilun viikon päästä alkaviin yleisurheilun MM-kisoihin.

07.07.2022

Jakso #10: Keparin kulmalla syöksyy pesikseen

Keparin kulmalla otetaan tällä kertaa aiheeksi pesäpallo. Juha Savela ja Vili Ruuska käyvät läpi alkanutta pesiskautta. Puhetta pidetään miesten superpesiksestä ja arvioidaan Kannuksen Uran ja Haapajärven Pesä-Kiilojen mahdollisuuksia miesten ykköspesiksessä.

16.05.2022

Jakso #9: Lätkässä kiekkoon - MM-kisojen ennakointia ja kotimaisen kiekkokauden summausta

Vili Ruuska ja Juha Savela pureutuvat perjantaina alkaviin jääkiekon MM-kisoihin. Mitkä ovat Suomen menestysmahdollisuudet? Ketkä ovat Leijonien kovimmat haastajat? Jaksossa käsitellään myös Liiga-kautta sekä niputetaan Hermeksen ja JHT:n kaudet.

10.05.2022

Jakso #8: Missä menee KPV - haastattelussa Henri Myntti

KPV:n puheenjohtajana viime marraskuussa aloittanut Henri Myntti kertoo KPV:n tämän päivän tilanteesta ja tulevaisuuden suunnitelmista. Podcastissa käydään läpi myös kahta edellistä Ykkösen kautta, jolloin edustusjoukkue haki KPV Yhtiöiden alaisuudessa pikaista paluuta Veikkausliigaan.

04.05.2022

Jakso #7: Tiikerit-pudotuspeliennakko

Kokkolan Tiikereiden päävalmentaja Mikko Keskisipilä summaa joukkueen kautta ja pui Tiikereiden tilannetta pudotuspelien alla.

14.03.2022

Jakso #6: Jääkiekkomaa nimeltä Puola - Oppaana Kokkolan Hermeksestä tuttu Henri Limma

Henri Limma siirtyi Kokkolan Hermeksestä KH Toruniin Puolaan täksi kaudeksi. Millaista on puolalaislätkä? Entä elämä Puolassa? Mitä kaikkea tulee vastaan, kun muutetaan maasta toiseen?

23.02.2022

Jakso #5: Pekingin talviolympialaiset halki, poikki ja pinoon

Pekingin talviolympialaiset päättyivät sunnuntaina 21.2. Päivää myöhemmin nauhoitetussa jaksossa analysoidaan, miten kisat menivät suomalaisittain ja keskipohjalaisittain. Jaksossa äänessä ovat Keskipohjanmaan toimittajat Vili Ruuska ja Kristian Sundqvist sekä urheilutoimituksen esimies Juha Savela.

21.02.2022

Jakso #4: Pekingin olympialaiset: Kansallislauluraati

Keskipohjanmaan kansallislauluraati käy Juha Savelan johdolla läpi talviolympialaisiin osallistuvien maiden kansallislauluja. Mikä on laulujen ja ylipäänsä urheilun merkitys kansallistunteelle? Keskustelussa mukana Savelan lisäksi Jukka Anias, Anni Saari ja Anniina Jeskanen.

03.02.2022

Jakso #3: Peking-ennakko

Tässä jaksossa käydään läpi Pekingin talviolympialaisten ennakkoasetelmia keskipohjalaisten ja ylipäätään suomalaisten urheilijoiden näkökulmasta. Tuleeko mitaleja Keskipohjanmaan levikkialueelle? Keskipohjanmaan urheilutoimituksen esimies Juha Savela ja Keskipohjanmaan toimittaja Vili Ruuska lyövät tiskiin mitaliveikkauksensa.

28.01.2022

Jakso #2: Keparin kulmalla: Kalle Lassila

Keplin aluejohtaja Kalle Lassila kertoo aktiiviurastaan ja uran jälkeisestä elämästään.

17.01.2022

Jakso #1: Missä menee kokkolalainen jalkapallo?

Sitä pohtivat Keskipohjanmaan toimittajat Vili Ruuska ja Kristian Sundqvist. Jaksossa käsitellään KPV:n ja GBK:n näkymiä. Lisäksi puidaan palloiluseurojen fuusioitumista kaikessa konstikkuudessaan. Teemalla kun on tekemistä kokkolalaisen jalkapallonkin kanssa.

17.11.2021
Takaisin alkuun