KUORO KAIKILLE!

Ke 8.12.2021 klo 18:00

Kuoro kaikille!

Tekeekö mieli laulaa, mutta ujostuttaa? Uskaltaisikohan sitä kokeilla…

Kälviän seurakuntakodilla kokoonnutaan viitenä keskiviikkoiltana treenaamaan laulamista. Sarja on tarkoitettu juuri sinulle, jos et mielestäsi osaa laulaa, mutta mieli tekee, jos haluat laulaa, mutta et kehtaa, jos ääni kadonnut, jos joku on kommentoinut laulamistasi ikävästi, jos kurkkua kuristaa, jos ilma tuntuu loppuvan tai jokin muu asia laulamisessa tuntuu hankalalta. Mestariksi kukaan ei tulee muutamalla harjoituksella, mutta tarkoitus onkin avata laulamista estäviä lukkoja, edistyä pienin askelin ja nauttia laulamisesta. Mietitään myös, olisiko tarvetta perustaa säännöllisesti kokoontuva kuoro kaikille, vai mikä olisi kullekin sopiva tapa harrastaa laulamista.

Liikkeelle lähdetään hengityksestä, äänen syntymisestä kehossa ja puheesta. Koko ajan askarellaan laulamisen ympärillä ja tietysti lauletaan porukalla! Ohjelmassa on asiaa, hengitys- ja kehoharjoituksia sekä ääntä hiljaa ja kovaa, korkealta ja matalalta kanttori, laulunopettaja Markku Hekkalan johdolla. Yksin ei kenenkään tarvitse laulaa, mutta halutessaan voi pyytää yksilöllistä ohjausta laulamisessa. Osallistumismaksua ei ole.

45 minuutin mittaiset tilaisuudet ovat Kälviän seurakuntakodilla ke 3.11., 10.11., 24.11., 1.12. ja 8.12. klo 18 alkaen. Sarja päättyy Kauneimpiin joululauluihin Kälviän kirkossa 12.12. Osallistua voi, vaikka ihan joka kerta ei pääsisikään paikalle. Mukaan kaikki, joita oman äänen käyttö epäilyttää, mutta tekee mieli laulaa!

Aika:

Ke 8.12.2021 klo 18:00

Paikka:

Kälviän seurakuntakoti

Osoite:

Kälviäntie 22, 68300 Kälviä

Pääsymaksu:

Vapaa pääsy, ei osallistumismaksua

Kategoria:

Musiikki

Järjestäjä:

Kälviän seurakunta

Lisätietoja:

Markku Hekkala

WWW-osoite:

http://www.kalvianseurakunta.fi

Sähköposti:

markku.hekkala@evl.fi

Puhelin:

0503147365

Liitetiedosto:

Kuoro_kaikille.pdf