keskiviikko 21.11.2018 | 22:11
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Vilinää yömyöhään saakka - kaupan ja kulttuurin yönä tapahtuu Kokkolassa

Kokkola-lehti+ | Ma 3.9.2018 klo 14:10

Maria Store

Kaupat ovat auki yömyöhään ja ympäri kaupunkia, niin liikkeissä kuin kaduillakin, järjestetään tapahtumia Kaupan ja kulttuurin yönä tulevana perjantaina.

Kaupan ja kulttuurin yötä vietetään nyt seitsemättä kertaa. Illan vetonaulana on Redrama, joka esiintyy Purje-lavalla. Samalla lavalla esiintyy illan aikana myös Hannu Ilmolahti, Kokkolan kaupunginteatteri, Actilife, Centrian opiskelijat ja Kokkolan Lauluveikot.

Purje-lavalla palkitaan vuoden aikuisopiskelijat ja jaetaan Kokkola-palkinnot. Samalla annetaan lähtölaukaus Kokkola 400 -juhlavuoden suunnittelulle.

Illan ohjelmassa on luvassa myös esimerkiksi autohuutokauppa, karkkitykki ja palo- ja pelastuslaitoksen kaluston esittelyä. Kepli tuo Ristirannankadulle Löydä liikunta -toimipisteet ja Kokkolan SPR järjestää liikuntavälineiden kirpputorin.

Raatihuoneen ovat avautuvat yleisölle ja Kokkolan matkaoppat järjestävät opastettuja kierroksia. Raatihuoneella esiintyy myös Keski-Pohjanmaan kamariorkesteri ja orkesterin ystäväyhdistyksen pyörittämä Café Klangi on auki koko illan.

Neulegraffitteja valmistetaan Kankurin neuleyökerhossa ja valmiit neulegraffitit sijoitetaan Brennerinpuistoon.

Tehtaankadulla Keskipohjanmaa-teltassa on luvassa arvontaa ja tarjouksia, Kokkolan Tiikerit paistaa makkaraa. Paikalla on myös Kokkolan rakennus-, ympäristö-, ja pysäköintilupien osaajia vastaamassa kysymyksiin.

Tapahtuman järjestää ja koordinoi yhteistyössä yritysten kanssa: Keskipohjanmaa, KP24.fi, City Kokkola, Kosek, Visit Kokkola ja Ambient Audio.

#
Fingerpori