maanantai 19.11.2018 | 02:55
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kokkolan Tiikerit ja Suomen Messupromoottorit yhteistyöhön - Erä- ja Puutarhamessuista yhteistyösopimus

Kokkola-lehti+ | Ma 3.9.2018 klo 15:22 [päivitetty ma 15:29]

Joni Mäki-Petäjä

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj ja Kokkolan Tiikerit allekirjoittivat maanantaina yhteistyösopimuksen, jonka myötä Erä- ja Puutarhamessujen järjestelyoikeudet Kokkolassa siirtyvät Suomen Messupromoottoreille. K-P:n Kirjapaino osti Messupromoottorit vuosi sitten syksyllä.

Tiikerit järjesti vuonna 2017 ensi kerran Erä- ja Puutarhamessut Kokkolassa. Yhteistyösopimuksen myötä Suomen Messupromoottorit ottavat päävastuun messuista, mutta Tiikerit vastaa edelleen messujen käytännön järjestelytehtävistä.

– Meidän ydintoiminta-aluetta on urheilu ja lajin pitäminen esillä. Messupromoottoreilla on osaaminen, kontaktit ja ammattitaito messuista. Löysimme tässä toimivan yhteistyökuvion ja ratkaisun, joka tuo meidänkin toimintaan tiettyä stabiliteettia, Tiikereiden toiminnanjohtaja Jussi Jokinen kertoo.

Tiikerit haluaa edelleen olla näkyvästi esillä Kokkolan ja alueen tapahtumissa. Kulttuurin ja kauppojen yössä Tiikerit on mukana Löydä liikunta –tapahtumassa yli 20 urheiluseuran kanssa.

– Näin ulkopuolelta Kokkolaan tulleena koen, että kyllä Kokkolaan tapahtumia mahtuu. Tapahtumat tuovat sitä positiivista vetovoimaa Kokkolaan, Jokinen lisää.

Keski-Pohjanmaan Kirjapainon julkaisuliikennetoiminnan johtaja Alpo Ohtamaa näkee urheiluseurojen aseman merkittävänä paikkakunnalle.

– Eri lajien urheiluseuroilla on suuri merkitys paikkakunnille. Ne tarjoavat arvokasta nuorisotyötä alueelle, työntekijöille mielekästä ajanvietettä ja antavat vahvaa yhteisöllisyyttä alueelle. Ne ovat mittaamattoman arvokasta pääomaa alueen vetovoimaisuuteen ja elinvoimaisuuteen, Ohtamaa sanoo.

#
Fingerpori