keskiviikko 14.11.2018 | 19:17
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Innokkaimmat Bruce Dickinsonin fanit tulivat Kokkolan Kampushallille yli tunti ennen kuin ovet aukaistiin – Katso videoilta jonotustunnelmia

Kokkola-lehti+ | Ke 5.9.2018 klo 13:42 [päivitetty ke 14:16]

Katariina Poranen

Kokkolan Kampushallilla on keskiviikkona alkuiltapäivästä tiivis tunnelma. Puhujatapahtuma Kipinä Kokkolan pääesiintyjä, Iron Maiden -yhtyeen keulakuva Bruce Dickinson on houkutellut paikalle runsaasti fanejaan.

Innokkaimpiin jonottajiin kuuluivat Nurmijärveltä tulleet äiti ja tytär Taru ja Emmi Relander ja Tero Kiikeri Porvoosta.

– Tulimme jonottamaan jo tunti sitten, silloin täällä oli meidän lisäksemme vain yksi ihminen, Taru Relander kertoo.

Koko joukko aikoo jatkaa Bruce-kierrostaan Kokkolasta huomenna Turkuun, missä Dickinson myös luennoi.

Jono oville kasvoi hiljalleen. Ennen ovien avaamista paikalla oli jo reilusti yli sata ihmistä. Ruuhkasta huolimatta yleisön astuminen sisään sujui ilman ongelmia.

Tapahtuman ovet avautuivat kello 13. Varsinainen tapahtuma alkaa kello 14, ja pääesiintyjä Bruce Dickinson nousee luennoimaan lavalle hieman ennen kello 16. Sitä ennen tapahtumassa puhuvat Melina Niemi ja Toni Piispanen. Iltapäivän juontaa toimittaja Jone Nikula.

Tapahtumaan pääsi vain tuhat ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Liput menivät elokuussa kuin kuumille kiville ja loppuivat puolessa tunnissa.

Lisää jonotustunnelmia:

Lue myös: Tänään tapahtuu "unelmien täyttymys": Rockin legenda Bruce Dickinson saapuu puhujatilaisuuteen Kokkolaan, mutta lentääkö hän Kruunupyyhyn itse?

Lisää videoita ja kuvia tapahtumasta Keskipohjanmaan Facebookissa.

//otsikkoa muokattu 5.9.2018 klo 14.15//

#
Fingerpori