perjantai 14.12.2018 | 12:30
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

"Terveelliset elämäntavat auttavat voimaan hyvin" – Hyvinvointi keskiössä ammattiopiston järjestämillä messuilla Kokkolassa

Kokkola-lehti+ | To 4.10.2018 klo 10:21

Martina Store

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää tänään torstaina perinteiset Hyvinvointimessut ensimmäisen vuoden opiskelijoille. Kokkolan Kampushallilla järjestettävien messujen tavoitteena on tuoda esille hyvinvoinnin, terveyden, turvallisuuden ja viihtyvyyden teemoja toiminnallisella ja monipuolisella tavalla. Media-alaa opiskeleville Nea Nisulalle, Saana Koivistolle ja Joni Märsylälle hyvinvointi on sitä, että pitää omasta terveydestään huolta.

– Terveelliset elämäntavat auttavat voimaan hyvin ja jaksamaan. Pidämme huolta omasta hyvinvoinnista syömällä hyvin ja liikkumalla, kertovat 16-vuotias Nisula ja 15-vuotias Koivisto.

– Myös hyvät yöunet ovat tärkeätä jaksamiselle. Kun on nukkunut tarpeeksi jaksaa keskittyä oppitunneilla paremmin, jatkaa 16-vuotias Märsylä.

Tänä vuonna yhdeksännen kerran järjestettävillä messuilla opiskelijat pääsevät pohtimaan ja testaamaan hyvinvointiaan monin eri tavoin. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä eri toimijoiden, järjestöjen ja hyvinvointia tukevien organisaatioiden kanssa.

#
Fingerpori