sunnuntai 31.5.2020 | 17:16
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Friends & Brgrs haluaisi kokeilla uutta konseptia Kokkolassa – Heinolankaareen pysyvämpi paikka?

Joni Mäki-Petäjä
Pe 25.10.2019 klo 12:21

Pietarsaarelainen hampurilaisketju Friends & Brgrs piti viime kesänä Kokkolan keskustassa väliaikaista myyntikojuaan. Talousjohtaja Kaj Fagerholmin mukaan kesän myynti Kokkolassa oli hyvä.

– Juhannuksen jälkeen tulimme ja olimme elokuun loppuun. Loppukesä oli hieman hiljaisempi, mutta kokonaisuuten oli hyvä kesä. Tavoitteet täyttyivät, Fagerholm summaa.

Ilmat vaikuttivat myyntiin todella paljon. Sateella väki kaikkosi luukulta.

– Se hieman jopa yllätti, että vaikutus oli niin suuri. Siinä me opimme tulevaa ajatellen.

Pysyvämpi tulo Kokkolaan on harkinnassa.

– Kokkola on kartallamme, mutta milloin ja missä, se on auki. Kokkola on haastava kaupunki siinä mielessä, että paljon ihmisiä liikkuu myös keskustan ulkopuolella. Heinolankaaren alue on meille varteenotettava vaihtoehto.

Yritystä kiinnostaisi kokeilla heille uusia konsepteja autoilevia asiakkaita ajatellen.

– Meille ei käy perinteinen drive through -autokaista, se kestää liian kauan asiakkaan näkökulmasta. Jonkinlainen pick up -ratkaisu, jossa autolla pääsisi suoraan hakemaan luukusta tai jotenkin. Sellainen konsepti kiinnostaisi testata Kokkolassa.

Friends & Brgrs avasi vastikään myymälät uuteen Pasilan ostoskeskus Triplaan ja myös Espooseen tuli uusi myymälä. Kolmen viikon päästä pietarsaarelaisyritys avaa Seinäjoelle kahdeksannen myymälänsä Suomessa uuteen Ideaparkkiin. Yksi myymälä sijaitsee Saksan Hampurissa.

– Me seuraamme koko ajan tilannetta Kokkolassa. Kyllä Kokkola on sen verran iso kaupunki, että sinne meidän ravintolamme sopisi, Fagerholm lupailee.

”Kokkola on haastava kaupunki siinä mielessä, että paljon ihmisiä liikkuu myös keskustan ulkopuolella.

#