sunnuntai 25.10.2020 | 18:44
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Joukkoliikenteen aikatauluihin muutoksia Kokkolassa

Kokkolan nuorisopalvelut toimii myös koronaepidemian aikana, osa puhtaanapidon ja ruokapalvelun henkilöstöstä vaiheittain etätyöhön.

Riikka Sipilä
To 19.3.2020 klo 15:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Kokkolan kaupunki on sulkenut aluetoimistonsa Kälviällä, Lohtajalla ja Ullavassa. Aluetoimiston palvelevat jatkossa vain puhelimitse ja sähköpostin välityksellä.

Kaupunkiliikenteen aikatauluihin ja linjoihin tulee muutoksia lauantaista lähtien. Koronaepidemian aiheuttaman poikkeavan tilanteen takia kaupunkiliikenteen muutokset ovat voimassa 13. huhtikuuta saakka.

Bussilinja 7 liikennöidään ainoastaan arkipäivisin, kesäaikataulun mukaisesti. Sen sijaan linjat 1 ja 5 liikennöidään normaalisti.

Puhtaus- ja ruokapalvelun hallinnon henkilöstö siirtyy vaiheittain etätyöhön. Heidät tavoittaa jatkossa virka-aikana sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Ensi viikolla on tarkoitus aloittaa kausi- ja perussiivoustöitä niissä kohteissa, jotka ovat epidemian takia kokonaan tai osittain suljettuna.

Kokkolan nuorisopalvelut toimii myös koronaepidemian aikana. Vinge ja muut nuorisotilat on kuitenkin suljettu väkijoukoilta. Kokkotyö-säätiön ylläpitämä Vinge-cafe on auki toistaiseksi.

Ohjaamo palvelee puhelimella, viesteillä, somen ja netin kautta. Jos asiakkaalla ei ole konetta, jolla sähköinen asiointi onnistuu, ja kuitenkin tarve kasvokkain tapahtuvalle kohtaamiselle, tapaamisesta on sovittava erikseen.

Nuoriso-ohjaajat ovat töissä joko Nuorisokeskus Vingellä tai omilla nuorisotaloilla. Ohjaajat ovat tavoitettavissa myös somekanavissa, viesteillä ja puhelimella. Rokkikoulun yksilölliset opetustunnit jatkuvat sähköisten kanavien välityksellä.

Etsivä nuorisotyö jatkuu niin ikään. Etsivät nuoriso-ohjaajat ovat etätyössä ja palvelevat puhelimella, viesteillä ja somen kautta. Tapaaminen kasvokkain onnistuu, jos sellaisesta sovitaan erikseen.

#