keskiviikko 28.7.2021 | 17:25
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Vesijetti on kesän hitti! – West coast adventures toi vesijettien vuokraustoiminnan Kokkolaan

Sini Sulkakoski
Ke 24.6.2020 klo 12:30 | päivitetty ke 12:32

Vesijettejä voi nyt vuokrata myös Kokkolassa. West coast adventures vuokraa helppokäyttöisiä vesijettejä ja tarjoaa palvelua myös aremmille merenkulkijoille.

– Haluamme tarjota kokonaisvaltaisia elämyksiä vesi-ilottelun merkeissä, ja tarjota sen myötä palvelua, jota ei tällä alueella vielä juuri ole, kertovat West coast adventures konseptin luojat Nicky Haldin ja Miika Ojala.

Yritykseltä löytyy kahdeksan helppokäyttöistä SeaDoo-merkkistä vesijettiä, joiden kulkunopeus on noin 70 kilometriä tunnissa.

Ennen vuokrausta käydään pikainen opetus vesijetin turvalliseen käyttöön ja toimintaan. Lisäksi hyvien merimiestapojen merkitystä painotetaan ja merimerkkien tunnistamisessa opastetaan.

Vuokraukseen sisältyy myös pelastusliivit, ja vesijetit vuokrataan ja palautetaan tankki täynnä. Vesijettien kuljettamiseen löytyy kahden ja yhden jetin trailerit. Tarvittaessa vesijetit myös toimitetaan asiakkaan toivomaan paikkaan.

Varauksen voi tehdä monella eri tavalla, esimerkiksi nettisivujen kautta.

– Haluamme yhden toimintamme kulmakiven olevankin helppous ja nopeus.

Vesijetit ovat vuokrattavissa avoimesti kaikille, ja West coast adventures haluaa tarjota palvelua myös aremmille merenkulkijoille.

– Järjestämme viikoittaisia vakilähtöjä, jotka ovat hyviä varsinkin niille, jotka eivät halua lähteä vesille yksin. Yhteisillä ajeluilla tutustutaan Kokkolan ja lähialueiden helmiin ja mukana kulkee kokenut opas, joka pitää huolen asiakkaista. Lisäksi tarjoamme tyky-päiviä yrityksille, ja maksuvälineinä käyvät e-passi sekä tykysetelit.

Haldin ja Ojala kannustavat ihmisiä kokeilemaan vesijeteillä ajelua avoimin mielin.

– Vesijeteillä ei ole vaikea ajaa eikä se vaadi erikoistaitoja. Kaikki rohkeasti mukaan. Nyt on hyvä mahdollisuus tutkia hienoa kaupunkiamme vedestä käsin!

”Lisäksi hyvien merimies-tapojen merkitystä painotetaan ja merimerkkien tunnistamisessa opastetaan.

#