lauantai 25.9.2021 | 11:59
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Team Herlevi ihastuttaa sosiaalisessa mediassa: "Pääasia on, että kaikki on aitoa!"

Sini Sulkakoski
Ke 28.7.2021 klo 10:00

– Olen ajanut traktoreilla kilpaa kolmisenkymmentä vuotta. Muiden tapahtumien tavoin myös moottoriurheilutapahtumat jäivät koronan vuoksi tauolle, ja ilman muuta sillä oli isoja vaikutuksia yritystoimintaan sekä tietysti kilpailemiseen, kertoo kälviäläinen yrittäjä Pekka Herlevi.

Metallitöitä ja dieselajoneuvojen komponentteja valmistava Pekka Herlevi Oy työllistää Pekan lisäksi myös poika Matin sekä Pekan vaimon Annen, eli tuttavallisemmin ”tummun”.

– Tummu on meidän virallinen päällikkömme. Hän laittaa ruokaa, valikoi meille vaatteet sään mukaan ja katsoo muutenkin tätä touhua vähän ”päältä” naureskelee Pekka.

Perheen tyttäret Tiina ja Johanna ovat myös Team Herlevin touhuilussa vankasti mukana, vaikka eivät ”virallisella pajalla” työskentelekään.

– Myös Johanna ajoi aikaisemmin kilpaa, ja Tiina työskentelee traktoreiden parissa. Traktorit, erilaiset komponentit ja moottorit ovat olleet aina perheemme yksi kantava voima!

Koronan ei annettu latistaa positiivisten kälviäläisten mieliä, vaan Herlevit päättivät laajentaa toimintaansa sosiaalisen median puolelle.

– Viimeisin virityksemme on Tiimiradio, jonka myötä some-seuraajamme pääsevät entistä lähemmäksi meidän arkea ja näkemään, kuinka koneita huolletaan herlevimäiseen tyyliin.

Kuulijat pääsevät täysin mukaan Team Herlevin sisäpiirin ytimeen: Pajalle, kisavarikolle ja jopa kuulemaan kuskien ajatukset, ärräpäät ja huokailut kilpailusuoritusten aikana.

– Höpisemme vähän sitä, mitä sylki suuhun milloinkin tuo. Pääasia on, että se on aitoa!

Suosioon Pekka Herlevi suhtautuu maltillisesti.
Team Herlevin kuva-arkisto

Vaikka Team Herlevi ei ole seikkailuistaan sosiaalisen median puolella kovin pitkään kertonutkaan, seuraajia on kertynyt kuitenkin mukavia määriä.

– Onhan heitä sinne aika paljon siunaantunut. Itse olen vähän huono kirjoittamaan, joten on luontevampaa laittaa ennemmin jotain filminpätkää esille siitä, mitä milloinkin sattuu ja tapahtuu.

Pelkästään Facebookissa Team Herleviä seuraa reilu 60 000 ihmistä.

Suosioon Pekka suhtautuu maltillisesti.

– Se on tullut vähän tässä sivussa. Se ei ole missään nimessä meille mikään pääaihe, tai että suosiota ja seuraajia pitäisi väkisin saada lisää.

Suureen seuraajamäärään mahtuu monenlaista katsojaa sekä monenlaisia mielipiteitä.

– Kaikenlaista kommenttia tulee, pääasiassa positiivista mutta joskus negatiivistakin. Siihen vain pitää osata suhtautua oikealla lailla, niin kuin elämään yleensäkin!

”Viimeisin virityksemme on Tiimiradio, jonka myötä some-seuraajamme pääsevät entistä lähemmäksi meidän arkea.

#