tiistai 16.8.2022 | 13:16
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Viisi kokkolalaisjoukkuetta osallistuu tulevana viikonloppuna Oulussa järjestettäviin SM-viesteihin

Seppo Järvelä
Ke 8.9.2021 klo 14:00

Lauantaina ensimmäinen jännityskohde on 17-vuotiaiden miesten 3x800 metrin viesti, jossa on mukana Gamlakarleby IF:n joukkue. Joukkueeseen on nimetty Miro Heikkilä, Jimi Rousu, Kasper Biskop ja varalle Viktor Store.

– Viipurin Urheilijat ja Tampereen Pyrintö ovat viestin suosikkeja. Me tavoittelemme sijoitusta viiden parhaan joukkoon, Biskop ja Heikkilä kertovat.

Sama joukkue juoksee sunnuntaina 4x300 metrin viestin.

Viestijoukkue on pojille tärkeä. Viime vuonna 15-vuotiaiden sarjassa kilpailleet pojat sijoittuivat Kotkassa järjestetyissä SM-viestissä 4x800 metrillä kuudenneksi.

Naisten DMR-viestissä (osuudet 1200 + 400 + 800 + 1600 metriä) on mukana Kälviän Tarmon joukkue, joka sijoittui vuosi sitten seitsemänneksi. Joukkueeseen on nimetty Kaisa Honkaharju, Päivi Knutar, Johanna Ala-Pöntiö, Melissa Kykyri, Roosa Hämäläinen, Vanessa Store ja Mari Bergdahl.

Miesten vastaavassa viestissä GIF:n joukkue oli viime vuonna kuudes. Joukkueessa juoksivat silloin Väinö Venetjoki, Filiph Johansson, Robert Hagström ja Joni Virkkala. Sama joukkue kuljettaa kapulaa myös tänä vuonna. Varalle on nimetty neljä juoksijaa.

Sunnuntaina GIF:n miesjoukkue starttaa kilpailujen päätöslajina kilpailtavaan 4x400 metrin viestiin.

#