keskiviikko 8.12.2021 | 17:56
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Uusi ravintola Isokadulle – Madez panosta turkkilaisiin liharuokiin

Sini Sulkakoski
Ke 13.10.2021 klo 10:50

Ravintola Madez aukaisi ovensa turkkilaisiin makumaailmoihin viime viikolla.

– Tekemämme ruoka painottuu vahvasti turkkilaisiin perinteisiin. Pitsan, hampurilaisten ja kebabin lisäksi listalta löytyy täysin turkkilaisia liharuokia, kertoo ravintola Madezin yrittäjä Ahmet Göy.

Göylla on pitkä tausta ravintola-alalla työskentelystä.

– Isäni on vanha ravintoloitsija, ja hän on ollut alalla yli 30 vuotta. Olen paljon oppinut käytännön asioita ollessani isälläni töissä, ja ennen Madezia olen pitänyt omaa kahvila-ravintolaa Turkissa.

Göy on asunut viimeiset kaksi vuotta Kokkolassa, ja vähitellen ajatus omasta ravintolasta alkoi kasvamaan mielessä toteutuksen tasolle.

– Isokadulta lopulta löytyi sopiva tila ravintolalle, ja tila remontoitiin tarpeisiimme sopivaksi.

Ravintola Madez avattiin viime viikolla, mutta isommat, viralliset avajaiset on luvassa myöhemmin.

– Avajaisiin on tulossa livemusiikkia, jonka lisäksi ravintolassa on ihan pian myös A-oikeudet!

40 asiakaspaikkaa käsittävä Madez on auki viikon jokaisena päivänä. Göyn lisäksi Madezissa työskentelee yksi työntekijä, mutta lisää työntekijöitä on haussa.

– Arkipäivisin avaamme lounaalle. Lounaallamme ei ole buffettia vaan meillä on lounastarjous, jossa valitsemansa listaruoan lisäksi lounaaseen saa salaatin, juoman sekä vaihtuvan turkkilaisen keiton. Olen varma, että asiakkaat tulevat ihastumaan keittoihimme!

Göytä ei pelottanut perustaa omaa yritystä korona-aikana, päinvastoin.

– Ihmiset syövät koronasta huolimatta joka päivä. Hyvälle ruoalle on varmasti aina tilausta!

#