tiistai 24.5.2022 | 22:43
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Jasse Puikko palasi Tiikereihin – Tiikerit huilaa tulevan viikonlopun, seuraava ottelu ensi viikon sunnuntaina

ROY FRILUND
Ke 20.10.2021 klo 16:00

Jasse Puikko palasi kotiin, nimittäin Kokkolan Tiikereiden huoltajaksi.

Yksi kausi meni Savo-Volleyssa, mutta oman firman perustaminen toi nuorukaisen takaisin Kokkolaan. Keväällä Jasse Puikko totesi, että ehkä vielä joskus Tiikereihin. Nyt se on totta.

– Mihin tiikeri raidoistaan pääsee, Puikko naurahtaa.

Jasse Puikko teki ensiesiintymisen lauantain kotipelissä ja sai yleisöltä raikuvat suosionosoitukset.

Syksyn aikana Jasse on katsonut kaikki Tiikereiden kotipelit sekä seurannut myös vieraspelejä.

– Näköjään en osaa pelkästään katsoa lentopalloa. Pitää olla jotain mitä värkätä, Puikko toteaa.

– On hienoa olla taas mukana. Tiikereillä on hyvähenkinen porukka. Viime kaudesta joukkue menetti tärkeitä pelaajia, mutta nyt on muiden vuoro nousta vastuunkantajiksi. Joukkueen tavoitteena on sijoittua runkosarjassa kuuden parhaan joukkoon. Mielestäni ihan realistinen tavoite.

Tiikereillä on tuleva viikonloppu vapaa.

– Torstaina ja perjantaina harjoitellaan kahdesti päivässä. Viikonloppuna on lepoa. Tiukalla tahdilla on menty, joten on hyvä saada taukoa, päävalmentaja Mikko Keskisipilä toteaa.

Tauko tulee yleispelaaja Jere Mäkisen kannalta myös hyvään paikkaan. Mäkinen loukkaantui muutama viikko sitten.

– Hyvin on kuntoutus edennyt, Keskisipilä kertoo.

Tiikereiden sunnuntainen kotiottelu Hurrikaania vastaan päättyi makeaan 3-1 voittoon. Neljäs erä oli jo menossa vieraille. Teemu Lahti esitti muutaman huikean puolustuksen ja siivitti kotijoukkueen erävoittoon. Koko joukkueelta hieno nousu voittoon.

Tiistaina Tiikerit kohtasi Savo-Volleyn vieraissa. Tappio tuli 1-3 ja sarjapisteitä nolla, mutta Tiikereiden ei esitystään tarvitse hävetä.

Toki avauserä meni vähän pieleen, sen Savo voitti peräti 25-13. Savo hallitsi pitkään myös toista erää, mutta hyvin puolustanut ja vahvasti hyökännyt tiikerilauma nousi erävoittoon. Kolmas erä oli tiukkaa vääntöä ja Savo lopussa terävämpi. Neljättä erää hallitsi kotijoukkue.

Passari Joska Försti palkittiin vierasjoukkueen parhaana. Tiikereille ottelussa neljä ässää, joista Rami Rekomaa teki puolet. Torjuntapisteitä tuli yhdeksän ja niistä Försti teki kolme.

”Tiukalla tahdilla on menty, joten on hyvä saada taukoa.

#