sunnuntai 29.5.2022 | 07:43
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Henri Myntti on KPV Juniorit ry:n uusi puheenjohtaja: "Saman pöydän ääressä tulee edustusjoukkue ja junioripuoli tiivisti toimimaan"

Lasse Gran
Ke 24.11.2021 klo 12:00

KPV Juniorit ry on sääntömääräisessä vuosikokouksessaan valinnut puheenjohtajaksi Henri Myntin, 39.

– Innoissani lähden kapulaa viemään eteenpäin. Olen saanut seuralta paljon ja nyt haluan maksaa takaisin, pitkän linjan PalloveikkoMyntti toteaa.

Yhdistyksen hallituksessa jatkavat Jarno Juola, Roy Skog, Marko Lehtonen ja Raine Valli. Uutena jäsenenä valittiin Mika Mikkola. Hallituksen jättävät kolme vuotta puheenjohtajana toiminut Jouko Vierimaa ja Kim Huuhka.

Kaksikko jatkaa kuitenkin vahvasti seuratoimijoina. Huuhka toimii ensi kaudella edustusjoukkueen managerina ja Vierimaa kutsuttiin seuran sihteeriksi.

Tuore puheenjohtaja Myntti haluaa painottaa, että hän haluaa olla koko organisaation puheenjohtaja niin edustusjoukkueen kuin 550 juniorin.

– Saman pöydän ääressä tulee edustusjoukkue ja junioripuoli tiivisti toimimaan. Tuo yhteys on viime vuodet puuttunut, mutta se on ainoa tie, ”Henkka” painottaa.

Henri Myntti tietänee mistä puhuu. KPV:ssä Henri loi pohjat pelaajauralleen aina Norjan ja Saksan ammattilaiskentille. Pariin otteeseen pelaajalegenda on toiminut myös edustusjoukkueen valmentajana ja managerina sekä viime vuodet 2012-syntyneiden poikien valmentajana.

Perhe Myntti on hengittänyt jalkapalloa vuosikymmeniä jo kolmessa polvessa, isoisä Stig-Göran, isä Kent ja Henri, on maajoukkuepaitaakin soviteltu. Sisko Sara on myös pelannut korkeimmalla sarjaportaalla jalkapalloa.

KPV:n uusi hallitus julkisti myös ensimmäiset kolme pelaajasopimusta. Koko kolmikko Harri Heiermann, Aku Ahokangas ja Joona Paananen on seuran omia kasvatteja.

25-vuotias Heiermann teki debyyttinsä edustusjoukkueessa vuonna 2012 ja on pysynyt kasvattajaseuralleen uskollisena. Otteluita on kertynyt 171. Vahvan syksyn pelanneen Heiermann mukaan päätös jatkaa ei ollut vaikea.

– Christian Sundin jatkosopimus ja positiivinen kuva seuran nykyhetkestä teki päätöksen helpoksi.

Myös 17-vuotias Aku Ahokangas ja vuotta vanhempi Joonas Paananen jatkavat Vihreässä. Molemmat ovat jo ehtineet debytoida edustusjoukkueessa, mutta loukkaantumiset ovat olleet riesana.

#