perjantai 3.2.2023 | 06:07
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Mikael Gabriel ja Scandinavian Hunks esiintyvät Kampushallissa – Ensi kevään Campus Nights -tapahtumia on jo sovittu

Maria Store
Ke 28.9.2022 klo 15:00

– Odotukset ovat kovat. Mikael Gabrielin Kokkolan keikka on siirtynyt koronan vuoksi pari kertaa ja nyt hänet saadaan vihdoin Kampushalliin. Häneltä tuli hiljattain uusi sinkku Vainois, se on saanut hyvää julkisuutta, kertoo Original Sokos Hotel Kaarlen tapahtumapromoottori Timo Tiilikka.

Rap- ja pop-artisti Mikael Gabriel esiintyy Campus Nights -tapahtumassa tulevana lauantaina.

Samana iltana lavalle nousee 20-vuotisen uran tehnyt tanssi- ja showryhmä Scandinavian Hunks, joka on parhaillaan One Night Only -jäähyväiskiertueellaan.

– Mukana on legendaariset jäsenet, jotka ovat vuosien varrella esiintyneet ryhmässä. Nyt he sitten taitavat jäädä eläkkeelle, Tiilikka naureskelee.

Nykyisten tanssijoiden lisäksi lavalla nähdään esimerkiksi Esko Eerikäinen ja Jani Kokki sekä ryhmän perustajajäsenet Petri ”Mauno” Ahonen ja Jucci Hellström.

– Kundit ovat innoissaan ja hyvät juhlat on tulossa.

Lauantain keikalla ei istuta istumakatsomossa, vaan lavan eteen pääsee tanssimaan ja nauttimaan keikasta. Istumakatsomo on sen sijaan marraskuussa J. Karjalaisen keikalla, joka on myös siirtynyt muutamaan otteeseen.

– Luvassa on 2,5 tunnin konsertti väliajalla. Lipunmyynti on käynnistynyt hyvin, joten todennäköisesti tupa on täynnä.

Ikärajattomaan konserttiin mahtuu 750-800 katsojaa. Mikael Gabrielin ja Scandinavian Hunksin keikalle myydään noin 1200 lippua.

Tiilikka sanoo, että Kampushalli on toiminut keikkapaikkana hyvin. Campus Nights -tapahtumia järjestetään hallissa nyt viidettä syksyä.

– Kampushalli on loistava akustiikaltaan, esiintyjät ovat sitä kovasti kehuneet. Yli 600 henkilöä vetäviä keikkapaikkoja ei juuri muita täällä ole. Aina yritetään miettiä, miten paikka saataisiin viihtyisämmäksi ja palvelu sujuvammaksi.

Kampushallissa ovat aiemmin esiintyneet esimerkiksi Juha Tapio, JVG, Anna Puu ja Lauri Tähkä. Artistit esiintyvät usein ensin perjantaina Vaasassa ja lauantaina Kokkolassa.

– Tällä tavalla saamme isot artistit liikenteeseen Pohjanmaalla.

Campus Nights -tapahtumat jatkuvat keväällä. Tiilikka kertoo, että pari keikkaa on sovittu tammikuulle ja lisää on luvassa helmi-maaliskuussa. Esiintyjät julkistetaan loppuvuodesta.

Scandinavian Hunks ja Mikael Gabriel Campus Nights -tapahtumassa 1.10.

#