perjantai 3.2.2023 | 06:23
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

TUTO-volley Kokkolaan – Tiikerit käynnistää tukikampanjan

ROY FRILUND
Ke 18.1.2023 klo 14:00

Kolmas kerta toden sanoo? Tiikerit hakee kauden ensimmäistä voittoa turkulaisesta TUTO-volleysta, kun joukkueet kohtaavat lauantaina Kokkolassa.

Tällä viikolla Tiikerit aloittaa tukikampanjan, jonka tavoitteena on tukea ja varmistaa liigatason toiminta myös jatkossa.

Tiikereissä ollaan huolissaan lentopallon mestaruusliigan tulevaisuudesta kaupungissamme.

– Korona-aikana seura menetti pääsylippu- ja otteluisännyystuottoja yhteensä noin 200 000 euroa, Tiikereiden tiedotteessa todetaan.

Valtion tukea seura sai 40 000 euroa, Halpahallin tuki oli huomattava ja kauden aikana järjestetyt tukilippukampanjat tuottivat yhteensä noin 20 000 euroa.

– Yhteensä seura on menettänyt tuottoja noin 100 000 euroa. Se näkyy seuran arkea jatkuvasti haittaavana kassavajeena. Mikäli tilannetta ei pystytä ratkaisemaan, seurauksena voi hyvinkin olla liigalentopallon loppuminen Kokkolassa.

Tiikerit haluaa tarjota liigalentopalloa myös tulevaisuudessa. Nyt seura vetoaa urheilun ystäviin, niin Kokkolassa kuin koko keski- ja eteläpohjanmaan alueella, yksityishenkilöihin sekä yrityksiin, että joukolla tukisitte seuran toimintaa ja varmistaa liigatason toiminnan jatkumisen.

Tiikerit aloittaa tukikampanjan, joka jatkuu 28. tammikuuta asti ja jonka ohjeet löytyy Tiikereiden nettisivuilta sekä sosiaalisesta mediasta.

Urheilullisesti Tiikereillä on jälleen haasteellinen viikko. Tänään keskiviikkona kokkolalaisjoukkue vierailee Vantaalla, jossa vastassa on Ducks. Tiikerit on voittanut kauden kaksi aiempaa kohtaamista, mutta valmentaja Mikko Keskisipilä lupaa, että joukkue ei lähde otteluun takki auki.

– Ei lähdetä. Toistan itseäni, kun sanon että sarja on erittäin tasainen. Vastassa on varmasti latautunut Ducks, joka pisteitä tarvitsee, mikäli vielä haaveilee pudotuspeleistä ja toisaalta haluaa välttää putoamiskarsinnat, Keskisipilä toteaa.

Lauantaina on sitten päinvastaiset asetelmat. TUTO on voittanut kaksi edellistä kohtaamista, joten Tiikerit hakee revanssia.

– Kahdesti on hävitty ja molemmista on jäänyt hampaankoloon. Kokkolassa TUTO oli todella hyvä. Turussa oli tiukka viisieräinen ja silloin pelasimme erikoisella kokoonpanolla.

– Kyllä nyt on kalavelkojen maksun aika.

Turkulaisten riveissä pelaa kaksi ex-tiikeriä, Ville Sihvonen ja Roope Keskinen.

Kasimir Vuorinen näillä näkymin jatkaa Tiikereissä vielä tämän viikon. Jere Mäkinen ja Arttu Tupeli ovat lähellä paluuta kentille.

”Kyllä nyt on kalavelkojen maksun aika.

#