torstai 30.6.2022 | 04:47
Tilaa lehti
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
UUTINEN | KP24

Tulva toi Hannu-ernestin pullopostin Perhosta Virkkalaan

To 26.4.2018 klo 16:01

Kaustislaisten Vuokko ja Tom Riihimäen aamukävely Virkkalassa sai yllätyskäänteen viime pyhänä, kun jokivarresta löytyi pullopostia. Muoviseen limsapulloon rullattu viesti oli niin tiukassa, että sen ulossaamiseksi Riihimäet joutuivat palaamaan kotiin ja turvautumaan ruuvimeisseliin.

Lopulta lyttyyn painuneesta pullosta paljastui talouspaperirullan sisuskartongille kirjoitettu viesti: "Terveisiä Perhosta! Ilmoita minulle jos löydät tämän! terveisin Hannu-ernesti".

Aivan varmoja allekirjoituksesta ei voi olla: Hannu voi olla myös Hanna ja Ernesti osa etunimeä tai sukunimi.

– Yritin etsiä lähettäjää nimillä facebookista, mutta en löytänyt ketään. Viestistä ei löytynyt tarkempia tietoja tai sitä, milloin pullo on lähetetty, mutta arvelin, että sen täytyy olla tulvan tuoma, kertoo Vuokko Riihimäki, joka julkaisi kuvan viestistä ja pullosta heti tuoreeltaan omilla facebook-sivuillaan.

Sitä kauttakaan ei tärpännyt, joten Perhonjokilaakson asiakaspalvelijana työskentelevä Riihimäki toimitti pullon viesteineen työpaikalleen.

– Olisihan se kiva, jos pullon lähettäjä löytyisi – hänhän pyysi ilmoittamaan viestin löytymisestä!

Kaustiselta pulloposti jatkaa matkaansa kohti Kokkolaa. Riihimäet laittavat viestiin omat nimensä ja päiväyksen ja rullaavat sen takaisin samaan pulloon. Pullon he auttavat padon ylitse ja laskevat sen meijerin alapuolella jokeen.

– Joskus lapsena olen lähettänyt pullopostia, mutta niistä ei ole kuulunut jälkeen päin mitään. Saa nähdä, kuka pullon seuraavaksi löytää. Kokkolan suunnalla saavat olla nyt tarkkoina!

Jos tunnistat pullopostin lähettäjän tai olet lähettänyt sen itse, otathan yhteyttä Perhonjokilaakso-lehden toimitukseen whatsappilla tai puhelimella 040 120 9369, facebookin kautta tai sähköpostitse: toimitus@perhonjokilaakso.fi

#